ANKARA / SİNCAN - Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Osmanlı Mahallesi Hürriyet Caddesi 76 06940 Sincan/ANKARA
Vizyon
"Sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde ekip çalışmasının önemini kavrayan, özgüveni yüksek, insan haklarına saygılı, etik değerlere sahip, çalışkan, sorumluluk alabilen, mesleki gelişmeleri yakından takip eden sağlık personeli yetiştirmede öncü bir okul olmak" “Nitelikli sağlık eğitiminde güven, işte NEFİSE ANDİÇEN”
Misyon
“Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini; insan haklarına saygılı dürüst, ahlaklı, bilim ve sağlığın önemini kavrayan, din, dil, ırk ve cinsiyet ayırımı gözetmeyen, evrensel bir bakış açısı ile çalışabilen, sorumluluk sahibi öğrenciler olarak yetiştirmek ve bu öğrencileri bir üst öğrenim kurumuna donanımlı bir şekilde hazırlamak”
Başarılar
Öğretim Şekli :NORMAL - KARMA
Ulaşım
Okulumuza Kızılay´dan 512, 523, Ulus´tan 505,508 nolu otobüsler, Koru Metro aktarmalı 566,512 nolu ego otobüsü ile ulaşılabilir. Ayrıca Ulus-Rüzgarlı ve Sıhhıye-Hacettepe´den dolmuş vasıtasıyla ulaşılabilir.
Okulumuzun öğrencileri için sözleşmeli servis firması vardır.
Okulumuz Sincan ilçesi Osmanlı Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerindedir.
İl merkezine yaklaşık olarak 33 km ve İlçe merkezine ise 3 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda bilek güreşi, voleybol, basketbol, futbol turnuvaları düzenlenmektedir.
Okulumuzda eTwinning projeleri yapılmaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuz öğrencileri; Sincan Nafiz Körez Devlet Hastanesi, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi, Sincan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Etimesgut Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi, Dr.Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde staj yapmaktadır.