ANKARA / SİNCAN - Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Egemenliğin kayıtsız ve şartsız olarak millette devredildiği ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz.

Nis

Okulumuz öğrencileri ile Ankara Medipol Üniversitesi ve AOÇ gezisi düzenlenmiştir. Katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve geziyi düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencileri ile Mavi Göl ve THK Müze gezisi düzenlenmiştir. Katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve geziyi düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası İlçe Töreni Okulumuzda Yapıldı. Sincan Kaymakamımız Sn. Levent KILIÇ, Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ahmet BİLEN, şube ve kurum müdürlerinin katılımıyla yapılan törende kanserle mücadeleye dikkat çekildi. Emeklerinden dolayı Dr. Ecem Didem ASAN'a, görevli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Avrupa Birliği Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyon Projesi kapsamında, öğretmenimiz Seyran TUNÇER ve öğrencilerimiz Münih Başkonsolosluğumuz Süalp ERDOĞAN'ı ziyaret  etmişlerdir.

Mrt

Mesleki Hedef Belirleme ve Üst Öğrenim Kurumları Tanıtımı amaçları kapsamında, 25.03.2024 tarihinde 40 öğrenci ve 2 öğretmenimizle Ankara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okuluna gezi düzenlenmiştir. Geziye katılan öğrenci ve öğretmenlerimize ayrıca misafirperverliklerinden dolayı MYO personeline teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi, Türk milletinin kahramanlık ve fedakarlık destanıdır. Bu destanı sonsuza kadar yaşatmak hepimizin görevidir. 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu, Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun!

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerimizle Hacettepe Üniversitesi SHMYO ve Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ne 07.03.2024 tarihinde gezi düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve gezimize katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Afetlere ve acil durumlara hazır olabilmek ve öncesinde yapılan planların işlevselliğini sınamak adına düzenli olarak yaptığımız tatbikatlara devam ediyoruz.

Şbt

Erasmus Mesleki Akreditasyon kapsamında projemizde yer almaya hak kazanan öğrencilerimize ve ailelerine proje tanıtımı ve bilgilendirme semineri  sağlık hizmetleri alanı öğretmenimiz Seyran TUNÇER tarafından yapılmıştır. Hak kazanan öğrencilerimizi kutluyor öğretmenimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden Batuhan Semih KUZUCU Kick Boks branşında Türkiye 2.liği kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Mesleki Hedef Belirleme ve Üst Öğrenim Kurumları Tanıtımı amaçları kapsamında, 06.02.2024 tarihinde 65 öğrenci ve 4 öğretmenimizle Milli Savunma Üniversitesi - Kara Harp Okuluna gezi düzenlenmiştir. Geziye katılan öğrenci ve öğretmenlerimize ayrıca misafirperverliklerinden dolayı KHO personeline teşekkür ederiz.

Ock

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü Personeli tarafından, 12.01.2024 tarihinde okulumuz öğrencilerine 'Güvenli Toplum Güvenli Gelecek' semineri verilmiştir. Terör örgütlerinin genç vatandaşlarımızı ağlarına düşürmek için başvurdukları yollar hakkında bilgiler verilen seminerde, her türlü devlet karşıtı yapılanmaya karşı gençlerimizin bilinç ve farkındalık kazanması sağlanmıştır. Tüm öğrencilerimize ve semineri icra eden emniyet personeline teşekkür ederiz.

Ock

Ankara okulsporlari bilek güreşi turnuvasında okulumuz 47 öğrenci ile temsil edildi. Bu müsabakalarda toplam 8 Ankara şampiyonluğu 12 Ankara ikinciligi ve 18 Ankara üçüncülüğü elde ederek toplam 38 madalya kazandı. Bilek güreşi turnuvasında toplam madalya sayısında Ankara'nın en başarılı okulu ve öğrencileri oldu. Müsabakalara katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, emekleri sebebiyle öğretmenimiz Cüneyt ERKARAMAN'a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda düzenlenen satranç turnuvasına katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, emekleri için Serpil PEHLİVAN öğretmenimize teşekkür ederiz.