ANKARA / SİNCAN - Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Ankara okulsporlari bilek güreşi turnuvasında okulumuz 47 öğrenci ile temsil edildi. Bu müsabakalarda toplam 8 Ankara şampiyonluğu 12 Ankara ikinciligi ve 18 Ankara üçüncülüğü elde ederek toplam 38 madalya kazandı. Bilek güreşi turnuvasında toplam madalya sayısında Ankara'nın en başarılı okulu ve öğrencileri oldu. Müsabakalara katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, emekleri sebebiyle öğretmenimiz Cüneyt ERKARAMAN'a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda düzenlenen satranç turnuvasına katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, emekleri için Serpil PEHLİVAN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

1-10 Aralık 2023 tarihleri arasında düzünlenen 'ANKARA KİTAP FUARI' etkinliğine katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve gezide emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimizin Almanya'da 21 gün staj yapma imkanı bulabileceği ERASMUS+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ projemiz onay almış olup, öğrenci belirlenme süreci başlamıştır.

Başvuruda bulunmak isteyen 12.Sınıf öğrencilerimizin linkleri dikkatlice okulamarı ve formları doldurarak okul müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

PROJEYLE İLGİLİ BİLGİLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖĞRENCİ PROJE BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Kas

28.11.2023 tarihinde Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü Personelince, veli, öğretmen ve okul çalışanlarına yönelik 'Uyuşturucu ve Tütün Bağımlılığını Önleme' semineri düzenlenmiştir. Seminerde görev alan emniyet müdürlüğü personeline ve katılım gösteren veli, öğretmen ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı, Okulumuzda büyük bir coçkuyla kutlanmıştır. Marşlar, şiirler, koro ve dans gösterileriyle gerçekleştirilen kutlamalarda emeği olan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi şükran ve özlemle anıyoruz.

CUMHURİYETİMİZİN İLK YÜZYILI KUTLU OLSUN.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinin ve koromuzun emekleriyle ortaya çıkan Cumhuriyet'in 100. Yılı Özel Klibimizle sizleri baş başa bırakıyoruz.

YAŞASIN CUMHURİYET...

ADIN YÜREKLERDE

Söz Müzik: Dr. Orhan KOYUNCU

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Kapsamında, Öğretmen ve Öğrencimiz Atamızı Ziyaret Etmiştir. Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Olmak Üzere, Bağımsızlığımızın ve Cumhuriyetimizin Kurulmasında Canıyla Kanıyla Mücadele Vermiş Tüm Şehitlerimizi ve Ebediyete İrtihal Eden Gazilerimizi Şükranla Yad Ediyoruz.

Yaşasın CUMHURİYET.

Ekm

Okulumuzda Ankara'nın başkent ilan edildiği tarih günün anlam ve önemine binayen bir programla kutlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 'Ahilik Haftası' kapsamında bir dizi etkinlik yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

15.09.2023 tarihinde, 2023-2024 Eğitim öğretim yılında okulumuza başlayan tüm 9. sınıf öğrencilerine ve okulumuza nakil yoluya gelen diğer öğrencilerimize oryantasyon eğitimi yapılmıştır. Okula çevreye uyum, yönetmeliklerde öğrencileri ilgilendiren bölümler, okul kuralları, rehberlik sevisi tanıtımı gibi konuları kapsayan eğitime katılan ve okulumuzda eğitim öğretime başlayan tüm öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir yıl dileriz.

Ock

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Servisince öğrencilerimize yönelik Özdenetim ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı semineri verilmiştir.

Ekm

Okulumuz 10-C ve 10-D sınıfı öğrencileri 20.10.2022 tarihinde, Sincan Tıbbi Atık Bertaraf Tesisine giderek, gözlem yapmış ve tesisin işleyişini öğrenmişlerdir. Okulumuzda yapılan bu tür gezilerle öğrenme ortamlarının farklılaşması ve kalıcı öğrenmelerin gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.